spinaci
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas cursus pulvinar malesuada. Proin imperdiet, lectus quis tempor egestas, mi nisi consequat mi, ac tristique nibh est vitae risus. Etiam placerat varius vehicula. Nullam luctus turpis ac tortor ultrices suscipit. Phasellus scelerisque tortor porttitor auctor ullamcorper. Duis suscipit pulvinar porttitor. Nulla bibendum lorem eu erat tincidunt blandi

Ingredienti
- Lorem ipsum dolor sit amet
- Lorem ipsum dolor sit amet
- Lorem ipsum dolor sit amet
- Lorem ipsum dolor sit amet
- Lorem ipsum dolor sit amet
- Lorem ipsum dolor sit amet
Home > Prodotti > Uncategorized > SPINACI
Tabella Nutrizionale
energia | 116 KJ / 28 Kcal |
grassi | 0.3g |
di cui acidi grassi saturi | 0.1 g |
carboidrati | 3.0 g |
di cui zuccheri | 0.3 g |
fibre | 2.5 g |
proteine | 2.0 g |
sale | 0.02g |
Zuppa di spinaci, zucchine e riso

x 1

40 min

Facile
- Ingredienti
- 2 cubetto di spinaci surgelati
- 2 grosse zucchine
- 1 patata
- 1 cipolla
- olio extra-vergine q.b.
- 150 gr di riso
- brodo vegetale q.b.
- sale grosso
- 30 g di formaggio grattugiato
Zuppa di spinaci, zucchine e riso Copy

x 1

40 min

Facile
- Ingredienti
- 2 cubetto di spinaci surgelati
- 2 grosse zucchine
- 1 patata
- 1 cipolla
- olio extra-vergine q.b.
- 150 gr di riso
- brodo vegetale q.b.
- sale grosso
- 30 g di formaggio grattugiato
Zuppa di spinaci, zucchine e riso Copy

x 1

40 min

Facile
- Ingredienti
- 2 cubetto di spinaci surgelati
- 2 grosse zucchine
- 1 patata
- 1 cipolla
- olio extra-vergine q.b.
- 150 gr di riso
- brodo vegetale q.b.
- sale grosso
- 30 g di formaggio grattugiato
Zuppa di spinaci, zucchine e riso Copy

x 1

40 min

Facile
- Ingredienti
- 2 cubetto di spinaci surgelati
- 2 grosse zucchine
- 1 patata
- 1 cipolla
- olio extra-vergine q.b.
- 150 gr di riso
- brodo vegetale q.b.
- sale grosso
- 30 g di formaggio grattugiato
Zuppa di spinaci, zucchine e riso 2

x 1

40 min

Facile
- Ingredienti
- 2 cubetto di spinaci surgelati
- 2 grosse zucchine
- 1 patata
- 1 cipolla
- olio extra-vergine q.b.
- 150 gr di riso
- brodo vegetale q.b.
- sale grosso
- 30 g di formaggio grattugiato